Fontos

2022.12.22. 16:35

Ezt jó, ha tudod! Változik a közlekedési rend Sárváron - Mutatjuk a részleteket - térkép

A biztonság növelése érdekében 2023. január 9-étől új közlekedési rend lép életbe Sárváron a belvárosi iskolák környékén. Az új szabályok bevezetését a Dózsa György utcában létesített 142 új parkoló tette lehetővé.

Pajor András

Forrás: Pajor András

A Dózsa utcában, a Barabás György Műszaki Szakképző Iskola és a Szent László Katolikus Általános Iskola közötti útszakaszon – az iskolák felőli oldalon – a gépjárművel történő megállás lehetősége megszűnik. A Gárdonyi iskola környékén pedig a Gyöngyös utca egyirányúvá válik, gépjárművel közlekedni a Deák utca felől a Fekete-híd utca irányába lehet. 

Elrendezés1
Forrás: Pajor András

A Deák Ferenc utcában a főútvonal mindkét oldalán megállni tilos a gimnázium bejáratától az Aldi üzlet parkolójának hátsó bejáratáig. A Bem utcába a behajtásra kizárólag az ott lakóknak lesz lehetősége, másoknak behajtani tilos. Az önkormányzat kéri a lakosságot, hogy a továbbiakban a Dózsa utcai parkolót használják az iskolai ügyek intézése során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában