Tizenhét pont vár megtárgyalásra

2022.12.19. 13:08

Jön az év utolsó testületi ülése Celldömölkön

December 21-én, szerdán tartja utolsó éves rendes ülését a város képviselő-testülete. A meghívó szerint zárt ülésen három, nyílt ülésen további tizenhét napirendi pont vár megtárgyalásra.

Vas Népe

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

Délután 15 órára zárt ülést hívott össze Fehér László polgármester: a városvezetők itt döntenek a Kresznerics Ferenc díj adományozásáról, továbbá ingatlanértékesítés kérdése és az új raktársátor véleményezése szerepel a témák között. Nyílt ülésen fogadhatják el a képviselő-testület jövő évi belső ellenőrzési- illetve munkatervét. A napirendi pontok között szerepel az önkormányzat és a Vas Megyei Szakképzési Centrum között kötendő megállapodás – ennek lényege, hogy a város átadja a sportcsarnok vagyonkezelését. 

A Kemenes Vulkán Park kérelmet nyújtott be az önkormányzat felé, hogy az éves maradványpénzből elvégezhesse a szükséges karbantartási munkálatokat – erről is szavaznak majd a képviselők. Szó lesz még arról is, hogy a megemelkedett költségek miatt támogatásért fordult a városhoz a Celldömölki Média Nonprofit Közhasznú Alapítvány; továbbá a város településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítása, a közvilágítási hálózat jövő évi karbantartását tartalmazó szerződés és a TOP Plusz pályázatokról szőlő beszámoló is szerepel a napirendek között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában