Születésnap

2022.12.03. 10:00

Kétféle tortát kapott a szépkorú asszony - Boda Józsefné idősotthoni születésnapi partijára eljött a lánya, unokája is

A 90 éves Boda Józsefnét köszöntötték a Területi Gondozási Központban rendezett ünnepségen, amelyen részt vett egy lánya és egy unokája is.

Merklin Tímea

A 90 éves Boda Józsefné és unokája, Barbara

Forrás: Zétényi Irén

A lakók feldíszítették az idősotthon nagytermét lufikkal a kedvéért, a közösségtől oroszkrémtortát kapott, a családja csokoládétortát hozott, Annus néni mindkettőt nagyon szereti.  

Boda Józsefné konyhai kisegítőként dolgozott egy menzán aktív korában, két gyermeket nevelt fel, valamint egy unokát, Barbarát, akivel a mai napig nagyon szoros kapcsolatban van, haza is vitte a születésnapján Vassurányba, ahol együtt éltek. Annus néni két évvel ezelőtt került idősotthonba, nagyon gyengécskén tudott menni, gyógytornász foglalkozott vele, de ma már a napjai nagy részét kerekesszékben tölti. Napi kaland, amikor jóidőben a gondozók leviszik az udvarra levegőzni.  Annus nénit a gondozási központ rendezvényén elhalmozták virágokkal, koccintottak pezsgővel, üdítővel és átadták számára Orbán Viktor miniszterelnök szépkorúakat megtisztelő oklevelét. Az idős asszony a könnyekig meg volt hatódva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában