Ítélet született

2022.12.07. 13:24

Különös visszaeső tolvaj tört be és lopott egy merseváti házból, hosszú időre börtönbe mehet

A Sárvári Járásbíróság lopás bűntette miatt 4 év börtönre ítélte a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó, különös visszaeső vádlottat, vele szemben 700.000 forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el és kötelezte 654.034 forint bűnügyi költség megfizetésére.

vaol.hu

Forrás: Pixabay

A tényállás szerint a vádlott 2021. október 21-én este egy merseváti lakóházába a kamrán keresztül, a kamra ajtaját betörve bement, majd a hálószobában megkereste a sértett bútorszéfjét, amelyet a bútorban található kulccsal kinyitott, és jogtalanul eltulajdonította onnan a sértett 700.000 forint készpénzét. A vádlott a bűncselekmény elkövetésével 700.000 forint meg nem térült lopási, és szabálysértési értékhatárt meg nem haladó, meg nem térült rongálási kárt okozott a sértettnek - írja a Szombathelyi Törvényszék

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, míg a védő három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat bejelentésére.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában