Karácsony

2022.12.24. 17:39

Petőfi-telepi pásztorjáték: sokan ellátogattak a kedves kis templomba

Címkék#karácsony

December 24-én 16 órakor szombathelyi Petőfi-telep városrészen (régi nevén Sorokmajorban) a helyi gyermekek és lelkes anyukáik segítségével életre kelt a világ legszebb története, megszületett a Megváltó.

vaol

A templom káplánja, Domonkos Atya szorgalmazta a keddenkénti Oratóriumban, hogy a Covid-járvány után újra legyen a sorokmajori Jézus Szíve-templomban Jézuskavárás. A gyermekek és szüleik lelkesen csatlakoztak a kedves kezdeményezéshez, és hetente kétszer is próbát szerveztek a gyerekeknek.
A délutáni pásztorjátékra sokan ellátogattak a kedves kis templomba, hogy gyermekeikkel, unokáikkal megcsodálják a kitűnő előadást.  A siker nem maradt el, vastapssal jutalmazta a telt házas közönség a fellépőket. 
Köszönet jár a szereplőknek: Dórikának, a két Lénának, Annácskának, Biusnak és Lorinának, valamint a két Petinek, Barnuskának, Domcsinak, és Fecókának! Külön köszönet jár az anyukáknak, és természetesen Domonkos Atyának is.
Úgy tudjuk, hogy a műsor alatt minden sorokmajori gyermekhez ellátogatott a Jézuska...
Éljenek a Sorokmajoriak! Boldog Karácsonyt!

 
 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában