Ingatlanajánló

2023.01.15. 11:30

A hét ingatlana: Eladó az egykor a cukorgyár tiszti szállásaként használt otthon Bükön - fotók

A Bükön talált csodás családi otthon mind helyszínében, mind paramétereiben lenyűgöző volt számunkra. Nézelődjön az egykori cukorgyár tiszti szállásaként használt épület jelenét ábrázoló mappában!

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Nagyvonalú, reprezentatív otthon az osztrák határ közelében. Gondozott park által körülvéve, szomszédmentes övezetben áll ez a különleges családi otthon ahol minden adott, hogy akár nagyobb társasággal is jól érezze magát. 

A kertben méretes, fedett medence, igényesen kialakított nyári konyha, fedett étkező rész, számos tároló, dupla garázs biztosítja, hogy rendezett környezetben pihenhessen. Az épület osztrák alpesi stílusban épült az 1900-as évek elején. Akkoriban a cukorgyár tiszti szállásaként használták. 

Modernizálás

Modernizálása során hangsúlyt fektettek hangulatának megőrzésére. 20 éve került sor a jelenlegi állapot kialakítására, amikor is a korábban egy szintes épület új födémmel, tetőtér beépítéssel két szintes lett. Emeletén négy hálószoba egy fürdőszoba és közösségi terek nyílnak, valamint a méretes fedett terasz.A földszinten két hálószoba, fürdő, nappali és konyha mellett egy a kinti medencéhez vezető szauna terem található. Az épület meghatározó építészeti eleme a középen elhelyezett kovácsoltvas elemekkel díszített lépcső, valamint a megnyitott tetőszerkezet eredeti fém támasztó elemei.

Az emelet a korábbi tetőtérben új födém kialakításával nyerte el mai állapotát. Okos otthon rendszer segít a világítás, az árnyékolók és a fűtés kezelésében. Említést érdemel még a korszerű fűtés rendszer melyet 3 éve újították fel. 

A környezetről

A teljes terület körbekerített, igényes kovácsolt kapukon keresztül juthatunk be a birtokra, melyhez egy privát úton lehet behajtani.Az épület egyik sarka alatt kis pince helyiség található mely bor tárolásra kiválóan alkalmas, de egy kis elvonulós borozgatásra is ideális. Innen irányítható medence technikája is. Nagy érték a gondosan ápolt park, mely teljes védettséget nyújt, az amúgy is eldugott helyen lévő kúriának. Egyedi adottságai és magas komfortszintje miatt kiváló otthona lehet. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában