Önkormányzat

2023.02.06. 13:54

Önerőből építettek szerszámtárolót Mesteriben

Az önkormányzat finanszírozta és egy helyi vállalkozó készítette el azt az új, lemezborítású tárolót, amelyben helyet kapnak majd a közterület karbantartását segítő eszközök.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: VN

Lórántfy Tibor polgármester emlékeztetett: többek között rézsűzúzó, pótkocsi, tolólapát és traktor beszerzésére nyertek támogatást a Magyar falu programban. A meglévő tároló mindehhez már kicsinek bizonyult, ezért egy újabb kialakítására pályáztak, de nem nyertek. Mivel mindenképpen szerették volna biztonságban, fedett helyen tudni az eszközöket, önerőből valósították meg a beruházást.

Mintegy 7,3 millió forintból 24 négyzetméteres, 4 méter magas, lemez oldalborítású épületet alakítottak ki egy helyi vállalkozó segítségével az egykori iskola udvarán.

Mesteri egyébként a folyamatosan fejlődő települések közé tartozik, korábban beszámoltunk arról is: a kastélyparkba új fitneszeszközöket telepítettek, betlehemet vásároltak, továbbá nyertek támogatást a Ság hegy felé vezető út rendbetételére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában