Verseny

2023.03.23. 11:05

Szombathelyi siker a Tíztánc Magyar Bajnokságon - fotók

Óvári Gábor

Forrás: Tóth Ákos

A Tíztánc Magyar Bajnokság eddigi legnépesebb mezőnye mérte össze tánctudását hétvégén az AGORA Művelődési és Sportházban. A három év után ismét megrendezett egész napos rendezvény klubközi versenyekkel indult, amelyen latin és standard táncokban mérték össze tudásukat a versenyzők. A magyar bajnokság fordulói a kora délutáni órákban kezdődtek, amelyen a gyermekkorosztálytól egészen a senior párosokig képviseltették magukat a táncosok. 

Forrás: Tóth Ákos

A Lorigo TSE által szervezett eseményen a klub a fennállása óta a legtöbb párosát indította. Két magyar bajnoki címet hozhattak el a szombathelyiek, az ifjúsági korosztályban Kovács Ádám-Faludi Eliza, a felnőtt professzionális kategóriában pedig Gombkötő Balázs - Balogh Laskovics Petra állhatott a dobogó legfelső fokára. Ezzel az eredménnyel a két szombathelyi páros képviselheti Magyarországot a 2023-as Tíztánc Európa- és Világbajnokságon.

Forrás: Tóth Ákos

 

Forrás: Tóth Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában