Útfelújítás

2023.04.04. 08:30

Aszfaltozás miatt két napig forgalomkorlátozás lesz Sárváron - Mutatjuk a részelteket

vaol.hu

Forrás: Facebook/Sárvár Lendületben

Aszfaltozás miatt hétfőn és kedden is forgalomkorlátozásra kell számítani A hétfői nap után kedden is folytatódik az aszfaltozás a Deák Ferenc és a Fekete híd utcákban, az ALDI áruház mellett, a tavaly megvalósult csapadékvíz-elvezetési munkálatokat követően ideiglenesen helyreállított útszakaszokon - olvasható a Sárvár Lendületben közösségi oldalon.

A fenti időszakban táblákkal jelölt forgalomkorlátozásra, sávelhúzásra kell számítania az autósoknak az érintett szakaszon. A forgalmat szükség esetén jelzőőrök segítik majd. A gépjárművel történő közlekedés a forgalom folyamatos biztosítása mellett lehetséges lesz, de torlódásra kell számítania a gépkocsivezetőknek.

A munkavégzés idejére a kereszteződésben várhatóan kikapcsolják a fényjelzéseket is. Fokozott óvatosságra figyelmeztetnek az útszakaszon. A sárvári önkormányzat és a kivitelező a munkálatok miatt kéri a lakosság és a gépjárművezetők szíves türelmét, megértését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában