Megtelt a vásárcsarnok

2023.04.07. 07:00

Az Egis Körmend kosarasai is részt vettek Angyalka húsvéti programján - fotók

Húsvétra hangoló címmel szerveztek jótékonysági rendezvényt a körmendi vásárcsarnokban Hendawy Angel támogatására. A 11 éves körmendi kislány járássegítő terápiára jár, ennek költségeire gyűjtöttek a programon. Remek szervezés, lelkes közönség jellemezte az akciót.

Tóth Judit

Forrás: VN

Megtelt a körmendi vásárcsarnok jószívű emberekkel nagycsütörtök délutánján. Rengetegen ajánlották fel segítségüket, jöttek kézművesek és foglalkozásvezetők, a körmendi Boldog Batthyány László Katolikus Általános Iskola báb szakkörösei meseelőadással készültek, a Béri Balogh Ádám Táncegyüttes tagjai pedig népi játékokat tanítottak a gyerekeknek. A kézműves vásáron gyönyörű tavaszi és húsvéti díszekből lehetett válogatni.

A jótékonysági rendezvényen meglepetés-vendégek is voltak, Ferencz Csaba csapatkapitány vezetésével eljöttek a programra az Egis Körmend kosárcsapatának tagjai is. Angyalka ragyogott és nagyon boldog volt, ez járássegítő terápiájának támogatása mellett a legfontosabb volt ezen a délutánon.  

A szervezést Gángó Melinda vállalta magára, nagyszerű programot hozott össze. A közösség erejéről szólt a rendezvény, na és persze arról, hogy jobb adni, mint kapni. Pláne Angyalkának, aki csupa mosoly volt, így köszönte meg mindenkinek a támogatást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában