Sári városrész

2023.04.14. 14:00

Folytatódott a lakossági fórumok sora Sárváron

Legutóbb a Sári városrész lakóit várták találkozóra az önkormányzat vezetői és a városrész önkormányzati képviselője.

Polgár Patrícia

A volt sári iskolában találkoztak az önkormányzat vezetői az érdeklődőkkel

Forrás: VN

A volt Sári iskolában megtartott fórum házigazdája Varga Károly, a városrész önkormányzati képviselője volt, vendégei Kondora István polgármester, valamint Dr. Máhr Tivadar és Szabó Zoltán alpolgármesterek voltak. A városatyák a Sári városrészben is összegyűjtötték a lakossági kéréseket, megvitatták a fejlesztési lehetőségeket.

Varga Károly önkormányzati képviselő szerint nagyon fontosak ezek a személyes találkozások, ahol lehetőség van a lakossági igények összegyűjtésére.

– Sikeresek az eddigi fogadóórák és nagy érdeklődés kísérte a rábasömjéni lakossági fórumot is, most is sokan eljöttek Sáriba. Örülök, hogy az embereknek van igénye ezekre az alkalmakra, és lehetőségünk van a személyes találkozásra, a tervek és feladatok megbeszélésére - mondta Dr. Máhr Tivadar. Az alpolgármester szólt még arról, hogy valamennyi választókerületben lesz fogadóóra és lakossági fórumon is az idei év folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában