Pályázat

2023.04.22. 10:00

Kaland a méhekkel – pályaműveket várnak, diákok és felnőttek is elindulhatnak

A Sárvár és Vidéke Méhészegyesület újjáalapításának 30. évfordulója alkalmából a Nádasdy Kulturális Központ könyvtárával közösen országos vers- és novellaíró pályázatot hirdetett Kaland a méhekkel címmel. Június 15-én 24 óráig várják a pályamunkákat.

Polgár Patrícia

Forrás: Pixabay

Két korosztály, 15–17 éves fiatalok, valamint 18. életévüket már betöltött felnőttek pályázhatnak olyan, magyar nyelven megírt verssel vagy novellával, amely a méhekről, a méhészekről, a mézről szól. A pályázatokat 5 fős szakmai zsűri bírálja el. A pályázat első helyezettjeit vers és novella kategóriában, mindkét korosztály esetében nettó 20 ezer forint tiszteletdíjjal jutalmazzák, a további helyezettek értékes jutalomban részesülnek – áll az egyesület felhívásában. A műveket június 15-én 24 óráig kell elküldeni a [email protected] címre. Az ünnepélyes eredményhirdetést szeptember 15-én, a sárvári Méhésznapon tartják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában