Átvétel

2023.04.26. 18:03

MMIK helyett Művészeti Népfőiskola Őrvidék Ház, Farkas Csaba lett az ügyvezető

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

A Magyar Művészeti Innovációs Központ az MMIK Szombathely épületének üzemeltetését átadta az ingatlan tulajdonosa által alapított üzemeltető cégnek. A Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola, mint tulajdonos ígéretéhez híven átvette a szombathelyi központ üzemeltetését. E feladat ellátására hozta létre a Művészeti Népfőiskola Őrvidék Ház Kft.-t, amelynek ügyvezetésével Farkas Csabát bízta meg - tájékoztat a fejleményekről a hivatalos közösségi oldal. 

Az épület hivatalos átvétele üzemeltetésre megtörtént, azonban az üzemképes állapot elérése jóval hosszabb folyamat lesz, hiszen az épület állapota jelentős beavatkozásokat igényel.

A Művészeti Népfőiskola Őrvidék Ház kiemelt célja, hogy olyan pezsgő és izgalmas kulturális helyszínt teremtsen, amely amellett, hogy a folytatásra méltó hagyományokat életben tarja, új színt is hoz a szombathelyi kulturális palettára. Ennek érdekében változatlanul a házban folytatja tevékenységét a Mesebolt Bábszínház, a Lorigo Tse és az Ungaresca Táncegyüttes is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában