Kerek évforduló

2023.05.24. 08:13

Az időskor szigete: 40 éves a Répcelaki Nyugdíjasklub - fotók

Kerek évfordulót ünnepelt kedden a Répcelaki Nyugdíjasklub, negyvenévesek lettek. A tagság a keddi találkozóján zenés műsorral és tortával ünnepelt.

Polgár Patrícia

A 40 éves nyugdíjasklub tortáján tűzijáték szórt vidám szikrákat

Forrás: Winkler Krisztina

A rendezvény kezdetén a klubnak otthont adó Répcelaki Művelődési Ház és Könyvtár vezetője, Boros András köszöntötte az ünnepelteket. Az igazgató megemlékezett a klub korábbi vezetőiről, majd egy negyven évvel ezelőtti Vas Népe cikket idézett, amelyben az írás szerzője a klub alapításának körülményeit írta le. Szavait követően Vizvárdy Tamásné, a Répcelaki Nyugdíjas Klub elnöke mondott beszédet. 

Hugi néni – amint elmondta – 2012 óta tagja a klubnak, négy éve pedig a vezetője, és legfőbb mozgatórugója. – Ez a klub a jókedv, a vidám öregkor szigete a városunkban – fogalmazott. Az ünneplő közösséget Császár Sándor magánénekes és kísérője, Adorján Csilla zongorista köszöntötte zenés műsorral. Születésnap lévén természetesen a torta és a koccintás sem maradhatott el, amit aztán estébe nyúló, szokásosan jó hangulatú együttlét követett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában