Sokakat felháborított

2023.05.18. 12:28

Egymillió forintnál is több nyomravezetői díj gyűlt össze a macskát megnyúzó tettes előkerítésére

vaol.hu

Forrás: Pixabay

Egymillió forintot meghaladó összeg gyűlt össze, amit az nyomravezető kaphat meg, aki érdemi információval segít az élő macskát megnyúzó tettes azonosításához - írja cikkében a zaol.hu

Mint az ismeretes, borzalmas állapotban lévő cicát Zalaegerszegen, május 3-án szerdán délután a Kaszaházi úton találta Földi Anita, aki azonnal állatorvoshoz vitte, de nem volt más választás, mint a macska elaltatása. A Civil Állatvédők Zalai Egyesülete díjat ajánlott fel annak, aki hiteles információt tud arról, hogy a cica miként került ilyen állapotba. Napokon belül több százezer forint gyűlt össze.

Az egyesület vezetője, Ács Anita a zalai portál érdeklődésére közölte, naponta érkeznek újabb felajánlások,  és az összegyűlt pénz meghaladja az egymillió forintot. Az egyesület feljelentést tett az ügyben, úgy tudja, a macska tetemét szakértő vizsgálja meg, de a nyomozás állásáról nincsenek információi.

Kiemelt képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában