Élménynapok

2023.05.03. 08:00

Kincskeresés, színjátszás, nyelvi tábor - A szünidőben sem hagyja unatkozni a diákokat a burgenlandi magyar egyesület

Ahogyan tavaly, úgy idén is az egész nyarat átölelő programsorozattal, a Nyári élménynapokkal készül a Burgenlandi Magyar Kultúregyesület (BMKE) a szünidőre. A diákok egynapos programokon, kirándulásokon és több napos táborokban is részt vehetnek.

Polgár Patrícia

Fotó a tavalyi színjátszó tábor diákjairól

Forrás: BMKE

Szünidei programjainak sorát július elején kezdi meg a BMKE, elsőként július 5-étől várják három napos tenisztáborral az örökmozgó gyermekeket. Júliusi programkínálatukban aztán szerepel még őriszigeti kincskeresés, négy napos színjátszó- és nyelvi tábor is. Az augusztust fotótáborral indítják, Kovacsics Györggyel már a legkisebb iskolások is megtanulhatnak dobolni a három napon át tartó dobműhely foglalkozásain. Aki esetleg nem tudná csillapítani a magyar nyelv minél magasabb szintű elsajátításának vágyát a júliusi nyelvi táborban, az augusztusban két alkalommal is részt vehet egy három napon át tartó nyelvtanfolyamon Horváth Petra vezetésével. Végezetül, akit a média vonz, azt Hausmann-Farkas Elizabeth, az ORF munkatársa avatja be a média világának rejtelmeibe azon a négy napos workshopon, amit a BMKE székházában tartanak meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában