Kampány

2023.05.31. 13:52

Május 31. a testvérek napja

A testvéri köteléket ünnepeljük május 31-én. A Nagycsaládosok Országos Egyesülete országos online kampányt indított ezen a napon.

VN

Fotó: Kiss János

A Testvérek Napját minden évben május 31-én ünnepeljük. Az ünnep jelmondata a már elhunyt Fernando Castro-tól, a Portugál Nagycsaládos Egyesület és az Európai Nagycsaládos Szövetség alapító elnökétől származik: „Ha boldoggá akarsz tenni egy gyereket, gondoskodj róla, hogy legyen testvére! Ha nagyon boldoggá akarod tenni, legyen több testvére!”

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete országos online rövidkampányt indított ezen a napon. Közös gyerekkor, kalandok és bajba kerülések, nevetés és sírás – a testvéreket ezer szál fűzi össze, és többé-kevésbé egész életen át elkísérik egymást - írják. Egyesületük arra kérte a csatlakozni vágyókat, hogy osszanak meg legalább egy képet a közösségi portálokon, amelyen testvérével, testvéreivel szerepel, illetve gyermekeit együtt mutatja. A poszthoz kérték, hogy minden esetben írják oda: #TestvérekNapja, #Szeretematestvéremet. Személyes gondolatok megosztását is kérték, ami lehet egy mondat vagy akár egy rövid történet. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában