A helyek korlátozottak

2023.05.05. 07:00

Már regisztrálhat a Kanona Band jubileumi sárvári koncertjére

Az idén 25 éves Kanona Band június 10-én ad a ZeneHázában jubileumi koncertet. A helyek korlátozott száma miatt a koncerten való részvételhez előzetes regisztráció szükséges – ezt e-mailben, telefonon és személyesen is megtehetik az érdeklődők.

VN

A Kanona Band idén 25 éves, jubileumi koncertet ad

Forrás: VN-archív

A Kanona Band idén 25 éves, az évforduló alkalmából jubileumi koncertet adnak a ZeneHázában június 10-én, szombaton 18.30-tól. Regisztráció, amely már elindult, feltétlenül szükséges a koncerten való részvételhez, a jegyek igényléséhez, amelyet e-mailben, telefonon (kanonaband@ gmail.com, 06/30-644-8870), valamint személyesen a Tourinform-irodában, valamint a Borista Kóstoló Műhelyben és Delikátban is megtehetnek az érdeklődők. 

A jubileumi koncertre a zenekar több nagy dobással is készül: az elmúlt 25 évükről Kereszty Gábor közreműködésével a ZeneHáza előterében fotókiállítás nyílik, ami finom ételek és italok fogyasztása mellett lesz megtekinthető. Emellett előrukkolnak egy jubileumi borral is, amely a műsor második felében egy „garden party” jellegű szabadtéri koncertrészen meg is kóstolható majd. Amennyiben a június 10-i napra elfogynának a jegyek, de még lenne rájuk igény, a zenekar június 11-én 16 órától megismétli a jubileumi koncertet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában