Kitettek magukért

2023.05.23. 12:13

Szakiskolások Országos Sporttalálkozója: a legeredményesebb iskola lett a kőszegi Dr. Nagy László EGYMI - fotók

Huszonnégy csapat, 250 szakiskolás tanuló vett részt Baján a Szakiskolások Országos Sporttalálkozóján. Vas vármegyét a kőszegi Dr. Nagy László EGYMI Szakiskolája 15 sportolóval és 3 pedagógus kísérővel képviselte.

Tóth Kata

Forrás: Wimmer László

A május 18. és 20. között szervezett megmérettetés első napján az asztaliteniszé volt a főszerep, másnap a kispályás labdarúgással, délután az atlétikával folytatódtak a versenyek. A labdarúgás helyosztóival és az ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult a háromnapos sportfesztivál.

Kitettek magukért a kőszegi Dr. Nagy László EGYMI Szakiskola tanulói: elhozták a legeredményesebb iskolának járó serleget 8 arany, 11 ezüst és 13 bronzérmet gyűjtve. A focisták is kiválóan szerepeltek, hiszen a döntőig megállíthatatlanok voltak, ott azonban 2-1-es vereséget szenvedtek a Kecskemét csapatától, de a korábbi évek győztese mögött így is nagy siker az ezüstérem, ráadásul Nagy Adrián személyében a legjobb futballistának járó kitüntető cím is Kőszegre került – tudtuk meg Wimmer László intézményvezetőtől.

A sportoló diákok városnézés közben megismerkedhettek Baja nevezetességeivel, sétáltak a Duna és a Sugovica partján, mindezt szikrázó napsütésben. Hazafelé a bátrabbak a balatonkenesei strandon a Balatonban is megmártóztak.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában