Ballagás

2023.05.05. 13:35

Új életszerepben, új felfogással – elballagtak a körmendi Rázsó Imre Technikum végzősei - fotógaléria

Négy osztály diákjai – leendő asztalosok, kereskedelmi értékesítők, mezőgazdasági gépészek és érettségi előtt állók – sorakoztak fel a körmendi Rázsó Imre Technikum udvarán, hogy elbúcsúzzanak iskolájuktól.

Tóth Judit

Ötvenhatan ballagtak ebben a tanévben a Vas Megyei Szakképzési Centrum Rázsó Imre Technikumából. A ballagási ünnepségen a végzős diákok osztályfőnökeikkel – László Katalinnal, Lőrincz Lászlóval, Kovács Tamással és Klobetz Ákossal – sorakoztak fel az iskola udvarán, ahol Varga Zoltánné intézményvezető búcsúzott a végzősöktől. -Amint itt álltok velem szemben, biztosan felidéződik bennetek sok-sok iskolai emlék, amelyek ide kötnek benneteket: az együtt töltött tanítási órák, a kirándulások, a diáknapok, szereplések. 

Kívánom nektek, hogy raktározzátok el ezeket az élményeket, őrizzétek meg a kialakult barátságokat és mindig örömmel emlékezzetek vissza iskolánkra. Bízom abban, hogy magatokkal viszitek iskolánk jó hírét, akármerre sodorjon is benneteket az élet – mondta, majd arra is kitért, hogy a diákoknak nem volt könnyű az elmúlt időszak, keresték a helyüket a világban és meg kellett felelni mind a szülői, mind az iskolai elvárásoknak. Ráadásul a közel másfél éves online oktatás is komoly kihívás elé állította őket.

Az igazgatónő Müller Péter szavait idézte útravalóul: Ha jól élsz, tudnod kell átváltoznod. Nincs végre elértem, mert tovább kell menned. Új életszerepben, új felfogással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában