Koncert

2023.06.24. 16:08

Dr. Denevér a szombathelyi sportházban is mindent összekuszál – nagyoperettet játszanak a szimfonikusok

ohann Strauss: A Denevér című nagyoperettjének koncertváltozatát mutatja be a Savaria Szimfonikus Zenekar július 8-án, szombaton 19 órától az Agora Sportházban Hábetler András rendezésében, Vajda Gergely vezényletével.

vn

Fotó: Unger Tamás

A cselekmény 1870 körül játszódik Bécsben. A sztori szerint Orlovszkij herceg maszkabálján mindent összekuszál Doktor Denevér. Börtönre ítélt kikapós férjek, férjüket megcsalni kész feleségek, feltörekvő színésznőjelöltek rejtőznek a maszkok alatt. A sok kalandnak börtönlátogatás lesz a vége, és még csak itt kezdődik a móka.

Szereposztás: Kovácsházi István – Eisenstein báró, Röser Orsolya Hajnalka – Rosalinda, a felesége; Bátki Fazekas Zoltán: Dr. Falke, a báró barátja; Darkó Gergely – Blind, a báró ügyvédje/Frosch, a börtönőr, Bognár Szabolcs – Frank, a börtönigazgató; Boncsér Gergely – Alfréd, Rosalinda csodálója; Kriszta Kinga – Adél, Rosalinda szobalánya; Csóka Anita – Ida, Adél nővére; Mester Viktória – Orlovszkij herceg, Hábetler András – Iván.

Az előadásra a jegyek már kaphatók a zenekar jegyirodájában.

© Unger Tamás
Fotó: Unger Tamás

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában