Elismerések

2023.06.30. 14:05

Egészségügyi dolgozókat köszöntöttek Sárváron

Sárváron a hagyományos Semmelweis-napi ünnepséget a Városháza Nagytermében tartották. Hat egészségügyi dolgozó kapott kitüntetést.

Polgár Patrícia

A Semmelweis-napon kitüntetett egészségügyi dolgozók Sárvár vezetőivel

Forrás: Czupor Szilvia

Az önkormányzat nevében Kondora István polgármester köszöntötte a város egészségügyi dolgozóit, majd Dr. Niklai Erzsébet, a Sárvári Szent László Kórház főigazgatója és Dr. Wächter Walter vármegyei tisztifőorvos méltatta kollégáit.

A magyar egészségügy napja alkalmából hat személyt részesített kitüntetésben az önkormányzat.

Sárvár Város Önkormányzata a Szegedi Kőrös Gáspár Érdemérem kitüntetést adományozta:

Dr. Horváth Mariannának, a Szent László Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály reumatológus szakorvosának; Nagy Tímeának, a Szent László Kórház Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály szakápolójának; Kondoráné Gombos Évának, a Szent László Kórház Orvosi laboratóriumi diagnosztika laboratóriumi asszisztensének; Kovács Zsanettnek, a Szent László Kórház nappali ellátási osztály fizioterápiás szakasszisztensének; Kondics Tamás Istvánné gyermekápolónak és Hérincsné Illés Anikónak, a Sárvári Gondozási és Gyermekjóléti Központ védőnőjének.

A kitüntetéseket Kondora István polgármester, dr. Niklai Erzsébet főigazgató, Szabó Zoltán és dr. Máhr Tivadar alpolgármesterek adták át a díjazottaknak.

Az ünnepségen Kondora István az átalakuló védőnői szolgálat sárvári illetőségű védőnőitől is elköszönt: virágcsokorral köszönte meg Hérincsné Illés Anikó, Soós Szilvia, Szemánné Lénárt Judit, Tölgyesi Krisztina, Horváth-Gömöri Éva, Herczeg Kitti és Horváth-Giczinger Dóra munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában