Elismerés

2023.06.29. 11:22

Gyémántdiploma Ikerváron: megszerzésének hatvanadik évfordulóján vette át az oklevelet Szép István

Diplomaszerzésének hatvanadik évfordulója alkalmából Ikerváron, a Zichy Antónia Általános Iskola ballagási ünnepélyén vette át gyémántdiplomáját Szép István. A díszoklevelet Kissné Tarr Judit, az iskola igazgatója adta át.

VN

Forrás: VN

Szép István 1963. június 27-én szerzett matematika-fizika-ének szakos általános iskolai tanári diplomát, amelynek megszerzése óta egészen nyugdíjazásáig az Ikervári Általános Iskolában dolgozott. Pályája során volt úttörővezető, igazgatóhelyettes, iskolaigazgató, megyei ének-zene szakfelügyelő-szaktanácsadó.

A tanári diploma mellett karnagyi képesítést is szerzett, énekkaraival öregbítette Ikervár hírnevét. Vezette az Ikervári Általános Iskola Gyermekkórusát, az Ikervári Nőikart, a Sárvári járási és városi Pedagógus Vegyeskart. Számos arany minősítés, különdíj, kitüntetés, rádiófelvételek sorozata őrzi az emlékeket.

Megszervezte iskolájában a szaktantermi oktatást, az Országos Filharmóniai Hangversenysorozatot, majd a Sárvári Zeneiskola kihelyezett tagozatának beindításában is közreműködött.

Folyamatosan továbbképezte magát, tanulmányai a Vas megyei Pedagógiai Intézet gondozásában jelentek meg.

Kiváló munkáért miniszteri kitüntetés, és Ikervár Szolgálatáért emlékérem tulajdonosa.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában