Egészségügy

2023.06.25. 18:15

Júliustól két gyermekorvos lesz Kőszegen

Újabb gyermekorvos kezdi meg gyógyító munkáját július 1-től Kőszegen. Dr. Szabóné dr. Nagy Erika a 2. számú körzet gyermekeit látja el.

VN

Egészségügyi szolgálati munkaszerződést létesít az önkormányzat a 2. számú házi gyermekorvosi körzet feladatainak ellátására július 1-jétől dr. Nagy Erikával – a döntést még június elején hozta meg a képviselő-testület. A szakember a Debreceni Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán 1989-ben megszerzett orvosi diploma után a Hajdú-Bihar megyei kórház gyermekosztályán dolgozott, közben csecsemő- és gyermekgyógyászatból szakvizsgázott. 2006-tól 16 éven át a Szabolcs-Szatmár vármegyei Nagykálló házi gyermekorvosa volt. Mint ismert, szinte egy időben vonult nyugdíjba Kőszeg két köztiszteletben álló házi gyermekorvosa. Az önkormányzat kereste utódjaikat. Március 1-jétől dr. Abdul Gafor Faris az 1. körzet házi gyermekorvosaként látta el mindkét körzetet. Július 1-től, dr. Szabóné dr. Nagy Erika érkezésével a 2. körzetnek is állandó gyermekorvosa lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában