Ezt jó, ha tudod!

2023.06.20. 13:47

Változik a buszok közlekedése Szombathelyen

VN

Fotó: © Unger Tamás

Június 23-án, pénteken 16 órától június 24-én szombaton üzemzárásig változik az autóbuszok közlekedése a Szentivánéji Vigasságok miatt Szombathelyen – tájékoztatott az Blaguss Agora. 

Érinti a 2A, 2C, 29A és 29 C járatokat

 A 2A, 2C, 29A és 29C járatok az Órásház és a Szent István park megállóhely között a Rohonci út – Magyar László utca – Gagarin út útvonalon közlekednek, a Tófürdő és Uszoda megállóhelyek érintése nélkül. Megállnak viszont a Haladás pálya és az Arany János utca megállóhelyeken. A Vasútállomásról 15:47-kor induló 2C járat már terelt útvonalon közlekedik. 

Így közlekedik a 22-es

A 22-es autóbuszok a Tófürdő és a Kilátó út megállóhelyek között a Bartók Béla körút – Kenderesi utca – Árpád út – Kárpáti Kelemen utca – Lajta utca - Kárpáti K. u. – Kilátó út útvonalon közlekednek. A járat a Múzeumfalu, Lajta utca, Márton Áron utca megállóhelyeket csak a Kilátó út irányába érinti. Az Uszoda, Árpád utca és Mátra utca megállóhelyeket az autóbuszok NEM érintik. A Vasútállomásról 15:38-kor induló járat már terelt útvonalon közlekedik. 

A 27-es is másként jár

A 27-es autóbuszok az Arany János utca és a Kukulló dűlő megállóhelyek között, a 27A autóbuszok az Arany János utca és Kozma dűlő megállóhelyek között a Gagarin út – Jégpince út útvonalon közlekednek, az Áprád utca, Parkerdő lakópark és a Falunagy utca megállóhelyek érintése nélkül. Megállnak viszont az Emlékmű, Kozma dűlő és Víztározó megállóhelyeken. A 27A járatok végállomása a Parkerdő lakópark helyett a Kozma dűlő megállóhely. A Vasútállomásról 16:01-kor induló 27-es járat már terelt útvonalon közlekedik. A helyettesítő megállókból való tervezett indulási idő megegyezik a kimaradó megállókból való tervezett indulási idővel. A menetrend szerinti forgalmi rend 2023. június 25-én, vasárnap üzemkezdettől áll vissza. 

Kapcsolódó: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában