Döntöttek

2023.07.01. 09:00

A város átadta a védőnői ellátást - Összeült a testület Sárváron

Döntés a védőnői ellátás átadásáról, igazgatói megbízás – egyebek mellett ezek is adták a képviselő-testület ülésének legfőbb témáit.

Vas Népe

Wawrzsákné Kondor Eleonóra, a városi intézmények gazdálkodását ellátó szervezet igazgatója; dr. Szijártó Valéria jegyző, Kondora István polgármester és dr. Máhr Tivadar alpolgármester

Forrás: VN

Rendkívüli üléssel kezdte a csütörtök délutánt a testület. Döntöttek arról, hogy július 1-jétől a védőnői ellátással kapcsolatos feladatokat a Markusovszky-kórháznak adják át. Rendelkeztek a képviselők továbbá arról, hogy az önkormányzat ezentúl is biztosítja a tanácsadáshoz szükséges Árpád utcai épületet. Az ülésen a testület a korábbi igazgatót, Wawrzsákné Kondor Eleonórát bízta meg további öt évre – a 2023. szeptember 1-jétől 2028. augusztus 31-éig terjedő időszakra – az Intézmények Gazdálkodását Ellátó Szervezet Sárvár igazgatói feladataival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában