I. NATURA Futóverseny

2023.07.19. 09:00

Az Őrség tájain futnak

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a településen az I. NATURA Futóversenyt július 22-én, szombaton. A verseny után kerekasztal-beszélgetés lesz Erdei Zsolt „Madár” profi ökölvívó kétszeres világbajnokkal és Somogyi Bence ökölvívó-világbajnokkal.

Tóth Judit

Az I. NATURA Futóverseny az Őrség mesés tájait érinti, célja az egészséges életmód megszerettetése, a közös sportolás, a futás népszerűsítése, a versenyzési lehetőség biztosítása amatőröknek és profiknak egyaránt. Jelentkezni és regisztrálni reggel 8 órától lehet a Kerámia Kávézónál, a bemelegítést és a felkészülést fél kilenctől Erdei Zsolt „Madár” félnehézsúlyú és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok vezeti. 

Két kategóriában lehet nevezni: a 9,2 kilométeres táv a gyümölcsfeldolgozó elől indul, majd Magyarszombatfa Fő útján Velemér irányába halad. A versenyzők érintik a Gödörházi utat, az első veleméri elágazásnál jobbra fordulva érnek el a Veleméri Szentháromság templomhoz, a fordulóponthoz. A távra 18 éves kortól lehet nevezni. 

A 4,8 kilométeres versenyszámra 14 éves kortól várják a nevezéseket a szervezők. A futam rajtja szintén a gyümölcsfeldolgozó előtt lesz, a versenyzők Magyarszombatfa Fő útján Velemér irányába indulnak. Fél tizenegytől kerekasztal-beszélgetés lesz Erdei „Madár” Zsolttal és Somogyi Bence váltósúlyú világbajnokkal. Az eredményhirdetés fél tizenkettőre várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában