Fejlesztés

2023.07.05. 14:10

Csényében átvehették a felújított hivatal kulcsát

Múlt szombaton adták át a korszerűsített önkormányzati hivatalt – a több mint 32 millió forintos fejlesztésre a Kormány Magyar Falu Programja révén nyílt lehetőség a 720 lakosú településen.

Tóth Kata

Forrás: Ohr Tibor

Megújult az Ady Endre u. 42. szám alatti Közös Önkormányzati Hivatal kirendeltségén a fűtésrendszer, a régi helyére beüzemelték az új kazánt. Korszerűre cserélték a régi nyílászárókat, modernizálták az elavult elektromos hálózatot, a riasztót, kifestették a helyiségeket – sorolta Králl Csaba polgármester. Tavaly szeptemberben kezdődött a munka. Mint mondta, ráfért a megújulás a kétszintes épületre, amelyben a posta és a könyvtár is működik.

A felújított hivatal kulcsát Králl Csaba Ágh Péter országgyűlési képviselőtől vehette át. – A ciklus utolsó falunapját tartották a településen. Az alkalomból megköszöntem a jelenlegi önkormányzati ciklusban végzett elkötelezett munkát az önkormányzat képviselőinek és a polgármesternek. Új csapatként bebizonyították, hogy méltók voltak a bizalomra, hiszen mind a közösségszervezés terén, mind a fejlesztések tekintetében jó úton haladtak. Ebbe a sorba illik az önkormányzati hivatal felújítása is, amire a Kormány Magyar Falu Programja biztosított támogatást. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában