Koncertélmény

2023.07.21. 09:24

Hangulatvideó: felrobbantotta a színpadot Azahriah Bükön, hatalmas bulit csinált

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

Fotó: Hagymási Bence

Ahogy arról részletesen beszámoltunk, csütörtökön délután a város borának kihirdetésével hivatalosan is kezdetét vette a XV. Gyógy–Bor napok, Büki Gasztrofesztivál. Este a kilátogatók igazi koncertélményekkel gazdagodhattak, ugyanis olyan neves előadók léptek színpadra, mint a Zaporozsec együttes, Dzsúdló, a Bagossy Brothers Company és Azahriah. A szórakozás garantált volt és valószínűleg nem csalódott, aki ezt a rendezvényt választotta a csütörtök esti programjának. A fiatalok körében óriási népszerűségnek örvendő Azahriah fellépése előzte meg a legnagyobb várakozásokat. Az egyik legkeresettebb hazai zenész pedig valósággal felrobbantotta a színpadot a látványosabbnál látványosabb körítésekkel, hatalmas bulit csinált. A koncertről hangulatvideót is készítettünk:

Néhány hete volt, amikor Azahriah legutóbb Vas vármegyébe látogatott és koncertezett, akkor Szombathelyen lépett fel a népszerű előadó:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában