Tizenegyedszer

2023.07.30. 09:09

Hosszabb nyitva tartás, dj és tűzijáték – A vasi fürdőkben is várták az éjszakai csobbanás szerelmeseit - új fotókkal, videóval frissítve!

Tizennegyedik alkalommal várták programokkal az éjszakai fürdőzés szerelmeseit a magyarországi, köztük vasi strandok. Vármegyénkben szombat éjjel Sárváron, Bükön, Szentgotthárdon, Celldömölkön és Körmenden is csobbanhattak a vendégek éjszaka.

Fürdőzés Sárváron

Fotó: Benkő Sándor

A Strandok Éjszakája rendezvénysorozatot még 2010 nyarán indította útjára a Magyar Fürdőszövetség, hogy megismertessék és megszerettessék a hazai fürdőkultúrát a magyar és a külföldi fürdőzőkkel. Ezúttal országszerte közel ötven fürdő csatlakozott, köztük három olyan is, amely nem tagja a szövetségnek. A sárvári fürdőben már pénteken elkezdődtek a programok: az Animal Cannibals koncertje nyitotta a hétvégét. Szombaton napközben egy folklórcsoport fellépését nézhették meg a felnőttek, míg a gyermekeknek a Mini Wolf együttes strandpartija nyújtott kikapcsolódást. Este hosszabbított nyitva tartással és zenés éjszakai fürdőzéssel várták a vendégeket éjjel 1-ig, amit egy dj fellépése és beltéri tűzijáték tett teljessé. Összesen 1421 vendég választotta a sárvári fürdőt a Strandok Éjszakáján – tudtuk meg Kántás Zoltán igazgatótól, a Magyar Fürdőszövetség elnökétől, aki hozzáfűzte: 2022-ben hasonló vendégszámuk volt, 1442 fő. A hétvégét Mutyi bohóc zárja vasárnap.

Olyan jól sikerültek a szombati programok, hogy Bükfürdőn augusztusban 5-én, és 18-án, még kétszer lesz még éjszakai fürdőzés – közölte Cziráki László, a gyógyfürdő vezérigazgatója. – Délután habpartival, InciFinci foglalkoztatóval vártuk a gyerekeket. Ahogy sötétedett, úgy lett egyre jobb a hangulat. Volt koktélparti, szaunavilág, dj zene, hajnalig tartó zenés mulatság. A tombolán belépőket és mozijegyeket sorsoltunk ki.

Megtudtuk, a mostani éjszakán inkább a magyar vendégek voltak többségben, sokan közülük kizárólag erre a programra érkeztek Bükfürdőre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában