vaol.hu podcast

2023.07.14. 19:45

Lélekbarista Regős-Foki Veronikával

Amilyen színes egyéniség, pontosan olyan színes választ ad arra, hogy hogyan issza a kávét Regős-Foki Veronika színésznő. Persze nem csak a kávézásról beszélgettünk a Bozsokon élő művésszel. Anyaságról, színházról, covid hozta szerelemről és tervekről is mesélt a Lélekbaristában Veronika.

Lőrincz-Farkas Eszter

Forrás: Unger Tamás

Elárul valamit a személyiségünkről az, hogy hogyan isszuk a kávét? Legújabb podcast sorozatunkban erre keressük a választ. Legyen szó ismert emberről vagy hétköznapi hősről, a Lélekbaristából kiderül mit mesél el fogyasztójáról a jó öreg fekete. Vendégünk ezúttal Regős-Foki Veronika volt. A Bozsokon élő színésznőt faggattuk a Szombathelyen töltött gimis évekről, karrierjének kezdetéről és a covid hozta szerelemről is. Teljes őszinteséggel mesélt arról, hogy mit érzett, amikor 14 hónapos kislánya mellett újra dolgozni kezdett. Hogyan egyeztethető össze a család és a színház és hogyan képzeli el magát 10-15 év múlva? Erről is kérdeztük Veronikát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában