A hét ingatlana

2023.07.30. 12:59

Sosincs elég parkolóhely? Ennél az ingatlannál akár 16 autónak is van hely! - fotók

Vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szombathelyen az eladásra kínált ingatlanok között leltünk rá erre a hatalmas, 1100 négyzetméteres luxus villára, amit 290 millió forintért kínálnak. Mindehez egy 2626 négyzetméteres parkosított telek jár és akár 16 autó számára is biztosított a parkolási lehetőség.

Szombathely kedvelt nyugodt városrészében eladó sorba került ez az álomszerű luxus villa mint mérete mint berendezése fenomenális akár Marlon Brando is megirigyelné! A hasznos alapterület 1100 m2 (földszint 800 m2 az emelet 300 m2) A telek gyönyörűen parkosított 2626 m2 nagyságú. Parkolás akár 16 autónak, térkövezett felületen. Modern gépészet, az egész házban riasztó és kamera rendszer. A ház akár több funkciónak is megfelel pl több külön álló lakrész is kialakításra került de nagyszerű irodák tárgyalok szalonok is találhatók gyönyörű bútorzattal Pár szóban nehéz is leírni ezt a Pazar ingatlant!

További házak és lakások az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában