Vandalizmus

2023.07.15. 09:52

Szompark: Rendkívüli módon megszaporodtak a padrongálások városszerte - fotók

Nemrég a szombathelyi játszótéri eszközökben okozott károkról számolt be a Szompark, a napokban pedig a rendkívüli módon megszaporodott padrongálásokról tájékoztattak a közösségi oldalukon.

Tömböly Ágnes

Forrás: VN/Szompark Facebook-oldala

Az utóbbi időben rendkívüli módon megszaporodtak a padrongálások városszerte - közölte Facebook-oldalán a Szompark Kft. Így az önkormányzati társaságnak több munkája akadt e téren a közelmúltban. 

Forrás: VN/Szompark Facebook-oldala

A Derkovits-lakótelepen a Váci Mihály és a Szűrcsapó utcában, az oladi lakótelepen a Kassák Lajos utca belső tömbjében, valamint a KISZ-lakótelepen a Károly Róbert utcánál a futballpálya melletti területen újították fel a padokat. 

Forrás: VN/Szompark Facebook-oldala

Nem ez az első eset, hogy a szombathelyi rongálásokra a Szompark Kft. felhívja a figyelmet. Korábban arról írtak a társaság közösségi oldalán: "Sok játszótér esik vandalizmus áldozatául". Képeket is megosztottak arról, mennyi szemetet hagytak az egyik hétvégén ismeretlenek a Márton Áron utcai játszótéren

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában