Jótékonyság

2023.07.15. 09:00

TeliTáska – Idén is tanszergyűjtést szervez a Szent Márton Köpenye Alapítvány

A korábbi évekhez hasonlóan az idén is tanszergyűjtést szervez a Szent Márton Köpenye Alapítvány. Olyan családok gyermekeit támogatják, akik nagyobb odafigyelést igényelnek. Abban bíznak, hogy az idén is sikeres összefogás jön majd létre, és sok gyermek arcára csalnak mosolyt a szép felszerelésekkel.

Tóth Katalin

A gyűjtést Szombathelyen a Dr. István Lajos körút 1. szám alatt szervezik, a Mentőállomás szomszédságában, az Annunciáta rendház épületében július 24. és augusztus 27. között. A gyűjtés során minden iskolafelszerelést szívesen fogadnak, így füzeteket, írószereket (színes ceruzát, filctollat, zsírkrétát, grafit ceruzákat, tollakat) vízfestéket, temperát, ecseteket, rajz- és írólapot, tolltartókat, iskolatáskákat, tornazsákot, körzőt, vonalzót. Bármit, amire a tanulóknak a tanév során szüksége lehet. A felajánlott tanszereket előre egyeztetett időpontban tudják fogadni. Az alábbi elérhetőségeken kérik az adományozók megkeresését: 

Tel.:+36 30 787 4695; E-mail: [email protected]

Az összegyűjtött tanszerekből a családokkal előre egyeztetve csomagokat készítenek az alapítvány önkéntesei, és személyesen viszik házhoz a diákok részére augusztus utolsó napjaiban. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában