Beszámolók, jelentések

2023.07.18. 21:00

Ülésezett a felügyelőbizottság Szentgotthárdon

Kissné Köles Erika szlovén országgyűlési szószóló elnökletével ülést tartott a MURABA Európai Területi Társulás felügyelőbizottsága a szervezet új irodájában.

Tóth Judit

Az új irodában tartották az ülést

Forrás: VN/MURABA ETT

A MURABA Európai Területi Társulás a magyar és szlovén nemzeti közösségek által vegyesen lakott területek együttműködését és fejlődését segíti a térség különböző szereplőinek összefogásával és források lehívásával. A felügyelőbizottsági ülésen napirendi pontként tárgyalták és elfogadták a társulás 2022-es szakmai, illetve számviteli beszámolóját és a könyvvizsgálói jelentéseket.

 Szóba került az idei munkaterv, amelyet szintén elfogadtak a társulás 2023-as költségvetésével együtt. A felügyelőbizottság tagjai az ülés elején átlátható, világos és szakszerű tájékoztatást kaptak Papp Bálinttól, a MURABA ETT igazgatójától és munkatársától, Mateja Kučantól a sokrétű szakmai tevékenységről, az aktuális projektekről, a szervezet koordinálásával zajló pályázatokról és a tervekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában