Előzetes

2023.08.24. 14:25

A Bajnokok Terén a bajnokok - Savaria Karnevál a Falcóval!

A Falco KC Szombathely NB I.-es kosárcsapata Savaria Karnevál egyik fő attrakciója – a játékosok, a szakmai stáb, a vezetőség tagjai a városháza előtt kialakított Bajnokok Terén várják a szurkolókat.

Tóth Gábor

A Falco KC régóta arra törekszik, hogy minél szorosabb, közvetlenebb kapcsolatot alakítson ki a szurkolókkal – a leendő szurkolókkal. Nagy sikerrel fut az Iskolai Program, nagy sikert aratott az I. Falco Családi Nap. Most pedig a Savaria karneválon, a városháza előtt kialakított Bajnokok Terén is találkozhatnak a magyar bajnok, Magyar Kupa-győztes Falco játékosaival a szurkolók. Délelőttönként kisebb-nagyobb játékok várják a karneválozókat. Lesz többek között kosárra dobás, akadálypálya.

A játékokat a csapat segítői, önkéntesek fogják levezetni. Délutánonként a játékosok, a szakmai stáb tagjai állják a szurkolók rohamait. Érdekes interjúk, kellemes beszélgetések, autogram-osztás szerepel a programban, sőt egy fotósarok is várja az érdeklődőket, ahol a játékosokkal, valamint a korábbi évek kupáival is fotózkodhatnak a rajongók. De a szervezők bemutatják például a következő szezon szurkolói pólóit, relikviát. Tartalmasnak tűnik a program! 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában