Születésnap

2023.08.10. 18:10

Az egymillió-nyolcszázezredik vendéget köszöntötték a Vulkán fürdőben

A létesítmény szombaton ünnepli a 18. születésnapját

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Giczi Sándor

FFehér László polgármester és Lóránt Gábor, a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő igazgatója fogadták a fürdő recepciójánál Gyevát Zsoltot és feleségét. A pedagógus házaspár Sopronból érkezett a celldömölki fürdőbe, belépéskor meglepetéssel fogadták a gratulációkat kiemelt vendégként. A városvezető és az igazgató virágcsokorral, borral köszöntötte őket, valamint a fürdőben szolgáltatásokra felhasználható utalványokat ajándékozott a házaspárnak.

Fehér László az egymillió-nyolcszázezredik vendég köszöntése kapcsán kiemelte, hogy évente 130-140 ezer látogatója van a létesítménynek, ezen kívül a gyógyászati részlegen plusz 550 ezer vendéggel foglalkoztak eddig. A fürdővendégek számát gyarapítják a JUFA Hotel és Kemping vendégei is. Voltak évek, amikor kevesebb látogatója volt a fürdőnek, hiszen egy korábbi fürdőfelújítás miatt részlegesen zárva volt, illetve a koronavírus-világjárvány okán is bezárásra kényszerültek.

Lóránt Gábor hozzátette, hogy 2017-ben köszöntötték az egymilliomodik vendéget. A 18 éves fürdő szombaton ünnepi programmal várja a vendégeket. A szülinapi rendezvény délelőtt 11 órakor kutyás agility bemutató lesz, majd 13 órakor a Tarisznyások zenekar fellépésével kezdődik a délutáni program. 14 órakor az ünnepi köszöntők után közös tortázásra hívják a vendégeket, lesz Motoros Street fighter bemutató, fellép az Irigy Hónaljmirigy, majd Balázs Pali, lesz habparty, este az Evilution együttes zárja fellépők sorát. Természetesen számos kísérő program is várja a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában