Visszatérés

2023.08.21. 20:30

Fekete Dávid aggódva állt színpadra Győrben

Fekete Dávid hosszú kihagyás után ismét színpadra állhatott. Augusztus 19-én adott először koncertet zenekarával Győrben.

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Fekete Dávid

Az énekes maga mesélte el a Borsnak, hogyan érezte magát az első fellépésén:

Volt bennem némi aggodalom, hiszen nem tudhattam, hogyan fogad majd a közönség azután, ami velem történt. Mielőtt felmentem a színpadra felkonferáltak, az emberek pedig tapsolva, füttyögve és sikítva fogadtak. Úgy éreztem magam, mint amikor anno a Megasztár után nagykoncertet adtam. Három év kihagyás után újra átélni ezt, egy ekkora színpadon elképesztő érzés volt!

– mondta el a lapnak Dávid.

"Élveztem minden percét!"

A közösségi oldalán külön köszönetet mondott a rajongóinak a lehetőségért, a szeretetért, valamint az új esélyért

Az egykori megasztáros a Borsnak örömmel mesélte el, hogy a közeljövőben nagy valószínűséggel újra láthatják, hallhatják majd őt és zenekarát.

Egyelőre még csak Győrben mozoghatok, de jött már megkeresés egy rendezvényszervezőtől. Azt mondták, tényleg fantasztikus, hogy ilyen nagysikerű koncertet adtunk a zenekarral, ami a fellépést megelőző két hétben állt össze. Azt a visszajelzést kaptam, hogy érdemes velem foglalkozni és sokkal jobban sikerült, mint gondolták

– tette hozzá büszkén Dávid, aki még jó ideig a föld felett lebeg a boldogságtól a szombati eseményeknek köszönhetően - írják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában