Program

2023.08.03. 16:45

Ínyencségek és élő zene a Szajki-tavak főzőversenyen

A 19. főzőversenyt rendezik augusztus 5-én, szombaton a Szajki-tavaknál. A hosszúperesztegi önkormányzat egész napos programján a közösségépítés és a főzés öröme hozza össze a társaságokat.

Tóth Katalin

Forrás: VN/archív

Fotó: Szendi Péter

A főzőversenyen 7 órától regisztrálhatnak és foglalják el helyüket a csapatok. A főzést 10 órakor kezdik – közben Kánya László biztosítja a jó hangulatot. 11 órakor a hosszúperesztegi óvodások adnak műsort; 12 és 13 óra között adják le az elkészült ételeket a főzőcsapatok, és történik a zsűrizés. 13 órától a türjei Hétszínvirág együttes citerázik; 13.30-tól a Szentgrót Táncegyüttes lép színpadra. 14 órakor hirdetnek eredményt. 15 órakor: "Randevú a szabad ég alatt" címmel Jurina Beával és Szilinyi Arnolddal énekelhetjük együtt a slágereket. 16 órakor színpadon a Potyautasok.

Hosszúpereszteg önkormányzata a készlet erejéig mindenkit vendégül lát egy tál ételre.

A főzőverseny nevezői fürdőbelépőt és kötényt kapnak. Győrvár önkormányzata ingyen vattacukrot és popcornt kínál a vendégeknek. Egész nap ínyencségek vására, kézműves kirakodóvásár és mini vidámpark várja a rendezvény látogatóit. A gyerekeknek arcfestést kínálnak a szervezők a délutáni műsor alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában