Helyi közélet

2023.08.13. 19:11

Takarékos izzók a programban

A városban is meghirdették a ledcsereprogramot: ingyenesen juthatnak energiatakarékos ledizzókhoz azok, akiknek villanyszámla van a nevükön, és regisztrálnak.

Kőszeg önkormányzata is bekapcsolódott az ingyenes lakossági ledcsereprogramba, amelyet a Cyeb energiakereskedő vállalat koordinál. A program lényege, hogy a lakosságnál lévő hagyományos foglalatú izzók helyett ugyanolyan foglalatú, de kisebb energiafelhasználású ledizzók igényelhetők. Az igényléshez nem szükséges leadni a régi izzókat. A programba bármely magyarországi, villanyszámlával rendelkező háztartás regisztrálhat, és jogosult ingyenes ledizzókat igényelni. Nem kell, hogy kőszegi lakcímű legyen az igénylő. A kőszegi átvételi pontot az augusztus 15-ig tartó regisztrációnál lehet kiválasztani a regisztrációs felület utolsó oldalán. Az izzókat a kőszegi tourinformirodában ez év novemberében lehet majd átvenni. A program a lakossági ledcserét támogatja, intézményként nem lehet regisztrálni, szerepel a koszeg.hu oldalon közzétett felhívásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában