Helyi közélet

2023.08.07. 12:43

Városnap Jánosházán Marót Vikivel, a Soulwave-vel és kiállítással

Jánosháza nagyrendezvénye a városnap – az idén is gazdag programmal várják a látogatókat a rendezvénytéren augusztus 12-én, szombaton.

Vaol.hu

A gyermekes családoknak már 14 órától kínálnak szórakozást játékokkal, légvárral, kisvonattal, arcfestéssel. Közben bográcsételeket készítenek a civil szervezetek. 15 órától a Sümegi Hastánc Egyesület műsorát láthatja a közönség. 15.30-tól Csengeri Attila és Gregor Bernadett lép színpadra. 16.30-tól A Két Zsivány érkezik mulatós dalokkal, retró slágerekkel a rendezvénytérre. 17.30 az ünnepélyes megnyitó időpontja. A tombolasorsolás után 18.30-tól a Soulwave zenekaré a színap. 20.30-tól Marót Viki és a Nova Kultúr fokozza a bulihangulatot. 22 órától a tűzzsonglőrök produkciója, 22.30-tól utcabál kezdődik Szomorkovics Zolival. 14 és 18 óra között Varga Miklós kiállítása, a gyöngyfűző és papírfonó szakkör munkái láthatók a művelődési házban. (Megnyitó 14.30-kor). A Ritter Múzeumban pedig Petőfi-tárlat nyílik 14 órakor. A városnap miatt ideiglenes forgalmi változással kell számolni a városban: augusztus 12-én, szombaton 12 órától augusztus 13., vasárnap 6 óráig a Honvéd tér egy szakaszát lezárják, ezért az érintett helyközi járatok terelt útvonalon közlekednek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában