Őszi pihenés

2023.09.13. 11:00

A 400 ezredik vendég a gyerekeivel jött Bükfürdőre

Meghosszabbította szeptemberi vakációját a budakeszi Sasvári család. Ők lettek a büki gyógyfürdő idei négyszázezredik vendégei.

Horváth László

Koltay Zsanett köszöntötte a Sasvári családot

Forrás: VN/Bükfürdő

Sasvári Gergely Budakesziről érkezett gyermekeivel, rendszeres vendégek Bükfürdőn. Az eddigi legszerencsésebb látogatásuk pedig 2023. szeptember elejére esett, hiszen az idei 400 ezredik vendégként léptek a fürdőbe. Fürdőbelépőket kaptak ajándékba a szerencsés vendégek, akik szeptember első napjaival meghosszabbították a vakációt és élvezték a strandmedencéket a még nyárias időben. Az ajándékot Koltay Zsanett gazdasági igazgatótól vették át. A gyógyfürdőben egyébként nagyszabású átalakításra készülnek: a létesítmény vizesblokkjait korszerűsítik. A tervek szerint a fedett gyógymedence melletti részt teljes egészében megújítják. A számítások szerint az ös - szetett műszaki tartalom miatt a beruházás költsége elérheti a 150-200 millió forintot. A jövő évi nyári fürdőszezonra átépítik a két külső vizesblokkot is, a közbeszerzést pedig még az idén szeretnék kiírni – nyilatkozta dr. Gajda Tibor, a fürdőt üzemeltető részvénytársaság igazgatósági elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában