Összefogás

2023.09.24. 18:52

A családi nap Lénát segítette - A rendezvények többsége a jótékonyság jegyében zajlik

Idén eddig 42 kisbaba született Csepregen, tiszteletükre hét fát ültettek. A családi nap bevételét az ötéves Léna gyógykezelése támogatására ajánlották fel.

Horváth László

Horváth Gábor alpolgármester, Horváth Zoltán polgármester, Papp-Kutrovits Mónika, Papp Léna, Papp Dávid a faültetésen F

Fotó: Dr. Tarsoly Ádám

 Példamutató összefogás bontakozik ki Csepregen. A mostani időszak szinte minden egyes rendezvénye a jótékonyság jegyében zajlik. Amint megírtuk, az ötéves Kovács Léna betegsége kiújult. Megoldás lenne: az év végén Barcelonában egy specialista orvos elvégezné a szükséges műtétet. A közelmúltban megtartott családi napon a helyi lakosok és vállalkozók egyaránt segítettek, az adományokat Léna gyógykezelésére fordítják. Már az első alkalmon jelentős összeg gyűlt össze. 

A családi nap más miatt is fontos volt. Mint azt Horváth Zoltán polgármester elmondta, régen született olyan sok kisgyerek a városban, mint idén, eddig negyvenkétszer járt a gólya a fiataloknál. 

– Nagy öröm számunkra, hogy gyarapodik városunk, már most előre gondolunk: hat év múlva már két első osztályt kell indítanunk – közölte a városvezető. – A korábbi években a nyár közepén a Malomkertben mindig egy fát ültettünk el az újszülöttek tiszteletére. Idén ilyen sok névkártya egyre nem fért volna fel, ezért hét fát telepítettünk, hogy a gyerekekkel együtt nőjenek nagyra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában