Helyi közélet

2023.09.04. 13:42

Dupla ünnep Kondorfán

Vaol.hu

Nagy nap lesz a szombati a település életében: délelőtt testvérvárosi kapcsolat dokumentációját írják alá, délután átadják a megújult sportöltözőt.  

Új testvérközségi kapcsolat dokumentációját írja alá Manfred Voit, az ausztriai Großsteinbach és Takács Róbert Kondorfa polgármestere szombaton. A kapcsolat az 1990-es években kezdődött, elsődlegesen a sport és az egyesületek területén működtek együtt, a több cikluson átívelő kapcsolat ellenére azonban mostanáig nem hivatalosan.  Kondorfa a Bethlen Gábor Alapítványnál pályázott és 993730 forintot nyert el erre a célra. - Együttműködésünk célja egymás még jobb megismerése, településeink és 
hazáink hagyományainak ápolása - mondta lapunknak Takács Róbert Kondorfa polgármestere. Az egésznapos ünnepet főzőverseny, gyermek - és kulturális programok színesítik a sportpályán, amelynek új öltözőjét is átadják szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában