Információ

2023.09.10. 12:37

Ezt jó, ha tudod! - Mutatjuk mely településen kell átmeneti vízhiányra számítani a jövő héten

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Pexels

A jövő héten több településen is átmeneti vízhiányra, nyomáscsökkenésre kell számítani, mivel a Vasivíz Zrt. munkatársai víztorony mosatási munkákat végeznek - olvasható a szolgáltaót által megosztott tájékoztatásban. Szeptember 12-én mosatják a hegyhátszentjakabi, halogyi és a sárfmizdói víztornyokat. Az átmeneti vízhiányt és nyomáscsökkenést tapasztalhatnak a hegyhátszentjakabi, szaknyéri, szőcei, őrimagyarósdi, halogyi, daraboshegyi, sárfmizdói, halastói, és a zalai ozmánbüki lakosok is.

Szeptember 13-án mosatják a gersekaráti tornyot, 15-én pedig a nádasdit, amely miatt szintén több település tapasztalhat majd vízhiányt. Például Katafán, Nádasdon, Hegyhátsálon, és Hegyháthodászon. Végül pedig szeptember 19-én a szarvaskendi torony mosatását végzik a szakemberek, ezt érzékelhetik a szarvaskendi, döröskei, döbörhegyi és a nagymizdói lakosok. 

A szolgáltató által megosztott tájékoztatás alapján a vízszolgáltatás helyreállását követően a víz elszíneződése várható, mely azonban az egészségre ártalmatlan. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában