Ünnepség

2023.09.04. 21:36

Három osztály ültetett fát a tanévnyitó után Celldömölkön

A Vas Megyei Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Szakképző Iskolájában is megkezdődött a tanév. Három osztály fát is ültetett az iskola udvarán.

Giczi Sándor

A kilencedikesek a környezet védelmében

Fotó: Giczi Sándor

A pénteki tanévnyitón megjelent Hencz Kornél alpolgármester és Karádi Mihály, a Városfejlesztési, Költségvetési és Jogi-Ügyrendi Bizottság elnöke. Az ünnepségen elsőként Hartai Cintia 3/11. B osztályos tanuló mondta el Bártfai Judit Tanévnyitó című versét. Őt követte Denkó Mátyás, aki Varga Viktor „Lehet zöld az ég és lehet kék a fű” című dalával lépett színre, Aczél Tamás pedig a Levél című dalt adta elő.

A diákok műsora után Enyingi Győző Áron igazgató tartotta meg tanévnyitó beszédét. Mint mondta, az iskolában tanuló diákok száma nem csökkent: úgy gondolja, hogy ez az intézményben folytatott oktatói-nevelői munka elismerése. Az Eötvös szakképző iskola tanévnyitó ünnepségének végezetével az intézmény három 9. osztályának diákjai egy-egy fát ültettek el az iskola udvarán: a környezettudatosság jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában