Megmérettetés

2023.09.01. 07:00

Keresztrejtvény a szenvedélyük - A hétvégén rendezték a Fekete Bég Kupa Keresztrejtvényfejtő Versenyt Sárváron

Immáron XIII. alkalommal rendezték meg a múlt hétvégén a Fekete Bég Kupa Keresztrejtvényfejtő Versenyt a Sárvár Arénában.

Polgár Patrícia

Az egész országból érkeztek versenyzők

Forrás: Benkő Sándor

A versenyt szombaton délután dr. Máhr Tivadar, Sárvár alpolgármestere nyitotta meg, aki örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy több mint egy évtizede adhat otthont a város ennek az országos keresztrejtvényfejtő versenynek, aminek hála Sárvár mára felkerült a hazai rejtvényfejtő barátok térképére. Vasárnap Kondora István, Sárvár polgármestere is kilátogatott a csapatversenyekre. – Nagyon kedvelem a keresztrejtvényt, mert úgy nyújt kikapcsolódást, hogy közben „megtornáztatja” az agyat – fogalmazott a verseny tárgyát illetően. A megmérettetésre kezdő, haladó, mesterjelölt és mester kategóriában várták a nevezéseket. A szombati versenynapon az egyéni versenyeké, vasárnap délelőtt a csapatversenyeké volt a főszerep. Az egyéni versenyek kezdő kategóriájában Aggteleki Éva, haladó kategóriában Badics Bettina, mesterjelölt kategóriában Szabóné dr. Papp Judit, mester kategóriában Hatvani Szabolcs nyerte el az első helyezettnek járó díjat. A csapatversenyek kezdő kategóriájában a 2+2 csapata, a haladók között a Turmix, a mesterjelölt kategóriában a Három testőr, míg a mesterek között Miskolc csapata diadalmaskodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában