Ajánló

2023.09.30. 11:34

MSH 60 gála: hamarosan kezdődnek a programok

Duruzsoló tuningautók, látványos fényfestés és Neczpál György legendás keverőpultja is főszerepet kap az MSH 60 gálán. Egy színpompás időutazás részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak szeptember 30-án, szombaton az Agora – Művelődési és Sportházba, az intézmény 60. születésnapja megünneplésére.

Vaol.hu

Délután különleges autók sorakoznak fel a város ikonikus épülete előtt, megidézve a Szabadidőközpontban tartott versenyek hangulatát. A galérián szombaton 17.30-kor kiállítás nyílik az elmúlt 60 év történetéből. A kulturális örökséget, a nemzedékeken átívelő hagyományokat a 18 órakor kezdődő gálaműsor során, az épülethez kötődő egyesületek műsorán is átélheti a közönség. Széles a paletta, a néptánctól, népzenétől kezdve, a társastáncig, a fúvóstól a kórusmuzsikáig, a színházi produkciótól a slam poetryig bezárólag sokféle műfaj szerepel a repertoárban. 

A gálaműsort követően pedig az épület előtti téren kigyúlnak a fények, a Művelődési és Sportház falait fén - nyel festik meg az évforduló tiszteletére. Szombathely legendás lemezlovasára, a sportház életében is fontos szerepet betöltött, nemrégiben elhunyt Neczpál Györgyre 21 órától DJ-maratonnal emlékeznek meg pályatársai és fiatal feltörekvő kollégái.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában