Átadó

2023.09.29. 11:28

Szülői összefogással készült műfüves pálya a körmendi Olcsai iskolában - fotók

Tóth Judit

Fotó: Szendi Péter

Az ünnepi átadón Fazekasné Mittli Piroska, az Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola igazgatója köszöntötte a megjelenteket, köztük Bebes Istvánt, Körmend polgármesterét, valamint Fodor Istvánt, a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatóját.

- A pálya igazi összefogás eredménye, tükrözi az olcsais szülők együttműködését, az iskola iránti elköteleződést, a lojalitást és a segíteni akarást - mondta az igazgatónő, majd kitért arra is: a célt, hogy műves pálya készüljön, a szülői kör fogalmazta meg először. A megvalósítás előzményeként jótékonysági bált szerveztek, amelynek bevételéből készülhetett el az udvari pálya.

 A munkálatokat Pálmai Beáta, a szülői közösség elnöke koordinálta, az előkészítő feladatoknál segítségére volt Gombásné Lukács Nikoletta is. Aztán sorban érkezett a segítség a szülők részéről, ki szakértelmét, ki munkáját, ki alapanyagokat ajánlott fel. Horváth Róbert a földkimérésben, a munkafolyamatok összehangolásában és a gépek kölcsönzésében segített. A kavicsot Farkas Zoltán és Bogdán Ferenc ajánlotta fel, a szállítást Nagy Gábor rendezte.  Belényes Antal a kőművesmunkát vitte, Hameed Dávid pedig az udvarrendezésben és a vízelvezetés kialakításában segédkezett. A diákok műsorral készültek az átadóra, majd a nap folyamán mindenki kipróbálhatta az új műfüves felületet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában