Akció

2023.10.13. 16:13

Állatmenhely javára gyűjt a Dolorosa

Újabb kampányt indított a tevékenységét Sárváron megkezdett Dolorosa Alapítvány. Ezúttal a Meggyeserdei Menedék állatmenhely állatorvosi költségeit szeretnék fedezni – a gyűjtés még több mint 75 napig tart.

Polgár Patrícia

Forrás: Pixabay

A Meggyeserdei Menedék állatmenhely egy civil közösségből alakult 2016 novemberében. Céljuk a Sárvár, Sümeg, Devecser és Kemenesalja kistérségben befogott, megmentett, gyepmesteri telepre került állatok életminőségének javítása, rehabilitációja és gazdához juttatása. Küldetésüknek tartják továbbá az állatvédelemmel és a felelős állattartással kapcsolatos ismeretterjesztést, oktatást is.

Ehhez az áldozatos munkához szeretne hozzájárulni Dolorosa Alapítvány azzal, hogy az állatorvosi költségeiket támogatja – ez havi szinten egymillió forintos kiadást jelent a menhely számára. A legkisebb hozzájárulást is örömmel fogadják. Adakozni az alapítvány honlapján keresztül lehetséges. A támogatásokat még több mint 75 napig fogadják.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a három éve működő, Sárvárról indult alapítvánnyal első alkalommal a Nádasdy Fesztivál idején ismerkedhettek meg a helyiek. A szervezet jelenleg két kampányt futtat párhuzamosan: az egyikben a Meggyeserdei Menedék javára, míg egy másikban egy négy végtagjára lebénult ifjú sportoló, Koncsek Dávid rehabilitációjára gyűjtenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában